• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Roman Abramovich i-a pus un nou contract pe masă lui Eden Hazard, dar vedeta lui Chelsea a refuzat prelungirea. Motivul este unul clar: așteaptă un semn de la Florentino Perez pentru un transfer la Real Madrid.

Înțelegerea belgianului de 26 de ani cu campioana din Premier League expiră în vara lui 2020, așa că nu există motive de grabă. Mai ales că Zidane a vorbit în mai multe rânduri laudativ la adresa lui. Totuși, o ofertă clară nu a venit din partea grupării blanco.

Clubul de pe Stamford Bridge intenționează să îl transforme pe mijlocașul ofensiv în cel mai bine plătit jucător din istoria echipei: îi oferă în jur de 18 milioane de euro pe sezon.

"Toată lumea știe că jucătorul Zidane a fost idolul meu. Îl respect foarte mult, atât ca jucător, cât și ca antrenor.

Nu știu ce se va întâmpla în viitor în cariera mea, dar să evoluez sub comanda sa ar fi un vis devenit realitate" a declarat Hazard, cu o lună în urmă, într-un interviu pentru presa din Belgia.

Ținând cont de declarația belgianului, un singur lucru trebuie să se întâmple ca Eden Hazard să fie următorul "galactic": Chelsea și Real Madrid să se pună de acord în privința unei sume de transfer.

75 de milioane de euro e cota de piață a lui Hazard, cel care are un salariu săptămânal de 250.000 de euro la Chelsea. 8 goluri și 7 assist-uri și-a trecut în cont Eden în acest sezon, în toate competițiile.