• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Barcelona încearcă întotdeauna să își asigure viitorul, iar ultimul tânăr de mare perspectivă intrat pe lista liderului din La Liga este Angel Gomes, un puști de 17 ani care are deja un loc în istoria clubului Manchester United.

Tatăl lui Angel Gomes spunea, în luna octombrie, că starul echipei naționale U17 a Angliei a intrat în atenția mai multor cluburi importante din Europa, iar britanicii de la The Sun au descoperit că unul dintre ele este chiar Barcelona.

"Manchester United se teme că Angel Gomes ar putea fi luat de Barcelona", a scris sursa citată.

În mai 2017, mijlocașul Angel Gomes a fost trimis două minute pe teren de Jose Mourinho, la meciul de campionat dintre Manchester United și Crystal Palace, când l-a înlocuit chiar pe Wayne Rooney. Încă nu împlinise 17 ani și a devenit astfel, cel mai tânăr jucător al "diavolilor" din ultimii 64 de ani, de la legendarul Duncan Edwards, care a debutat în 1953 în prima echipă a lui United, pe când avea 16 ani.

Gomes (născut pe 31 august 2000) este născut la Londra și a crescut la Manchester. Joacă la clubul de pe Old Trafford de la vârsta de 6 ani. Tatăl său, Gil Gomes, a jucat la naționala U21 a Portugaliei.

Tânărul mijlocaș a fost o piesă de bază în echipa Angliei care a câștigat Cupa Mondială U17. A purtat numărul la reprezentativa din Albion.