• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cu mai puțin de două luni rămase înainte de perioada de transferuri din iarnă, Luis Suarez a vorbit în Mundo Deportivo despre următoarea campanie de achiziții pe care vrea Barcelona să o facă. Uruguayanul este convins că mutarea lui Philippe Coutinho va fi de bun augur și cere ca sudamericanul să ajungă pe ”Camp Nou”.

După cum toată lumea știe, odată cu plecarea lui Neymar la PSG, Barcelona a făcut tot posibilul să-l transfere pe Coutinho. Dar Liverpool a rezistat tentativelor venite dinspre Barcelona în cursul verii. Chiar și așa, transferul lui Coutinho pe ”Camp Nou” nu a rămas la stadiul de zvon și catalanii au ieșit public în urmă cu câteva săptămâni și au declarat că îl vor aduce la iarnă pe brazilian. Acum, că transferul este posibil și se află pe ordinea de zi a Barcelonei, Luis Suarez a vorbit despre mutarea sudamericanului pentru Mundo Deportivo.

"Coutinho ne-ar ajuta mult. Îl cunosc ca persoană și ca fotbalist, pentru că am jucat cu el, dar cred că lumea știe cât de mult ar putea contribui Coutinho la Barcelona. Este un fotbalist care astăzi joacă la un nivel foarte înalt. Evident că trebuie să avem în vedere că este un jucător cu ambiții mari și orice astfel de jucător poate veni la Barça. El a trecut printr-un moment dificil și foarte complicat, dar ca profesionist el a continuat să arate cât de bun este ca jucător așa că avem nevoie de cineva ca el”, a spus Luis Suarez pentru ziarul de casă al catalanilor.

Luis Suarez a făcut și el trecerea de la Liverpool la Barcelona după Cupa Mondială din 2014.