• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Luis Suarez speră până în ultimul moment că va juca în Cupa Spaniei, în manşa tur, cu Athletic Bilbao. Barcelona a făcut un apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv pentru reducerea suspendării de două etape la numai una şi va primi un răspuns chiar miercuri, în ziua meciului.

Atacantul de 28 de ani a primit o sancţiune de două meciuri, după partida tur cu Espanyol, din Cupa Regelui, şi a înspăşit deja jumătate din pedeapsă, în returul cu echipa lui Constantin Gâlcă. Astfel, dacă pedeapsa va fi redusă, el ar fi titular în disputa cu bascii.

Golgheterul din La Liga (18 goluri) a primit pedeapsa după ce Francisco Rubio, judecătorul unic al Comitetuli de Competiții al Federației iberice, a ținut cont de raportul arbitrului Juan Martinez Munuera, care a scris că atacantul uruguayan a provocat un scandal în tunelul care ducea la vestiare, la finalul meciului.

Suspendarea de două partide vine în conformitate cu articolul 116 din Codul Disciplinar: “Insultă, ofensează, amenință sau provoacă pe alții fără să constituie acțiuni mai grave.”

Suarez a susținut că nu el a fost cel care a zis cuvintele scrise de arbitru în raport. "Sunt aici! Vă aştept, veniţi! Sunteţi nişte gunoaie!", a strigat uruguayanul spre jucătorii lui Espanyol, conform variantei arbitrului, singura oficială când s-a dictat sancțiunea.

Athletic Bilbao - Barcelona, manşa tur a sferturilor Cupei Spaniei, se va disputa miercuri şi va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1, de la ora 22:00. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.