• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Real Madrid se aşteaptă să primească 100 milioane de euro pentru doi jucători în următoarele săptămâni sau chiar zile.

Jurnaliştii de la Marca susţin că Alvaro Morata şi Danilo sunt fotbaliştii în schimbul cărora "galacticii" aşteaptă să primească această sumă în următoarea perioadă.

Cei doi nu au şanse prea mari de a intra în primul 11 al lui Zinedine Zidane nici sezonul viitor, în condiţiile în care Karim Benzema şi Dani Carvajal sunt piese de baze pe posturile de atacant, respectiv fundaş dreapta.

În aceste condiţii, suma pe care ar putea-o primi pentru transferurile celor doi i-a convins deja pe cei de pe Santiago Bernabeu să accepte să-i transfere.

70 de milioane de euro ar putea primi madrilenii numai pentru Morata, iar Milan e principala favorită să-l readucă în Serie A pe atacantul spaniol.

Pentru Danilo, Real Madrid se aşteaptă să-şi recupereze cele 30 de milioane de euro plătite în 2015 lui Porto pentru transfer. Manchester City şi Chelsea şi-l doresc pe fundaşul brazilian.

Morata (24 de ani) a fost vândut în 2014 de Real Madrid la Juventus, pentru 20 de milioane de euro, şi răscumpărat anul trecut, în schimbul a 30 de milioane de euro.

15 goluri în 26 de meciuri, dintre care numai 14 ca titular, a marcat campionatul trecut atacantul iberic.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT