• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

În ultimele luni s-au intensificat discuțiile despre un transfer al lui Neymar la Real Madrid, pe fondul acomodării anevoioase a starului brazilian la PSG. Tatăl celui mai scump fotbalist din toate timpurile nu exclude o mutare la campioana Spaniei și a Europei, chiar dacă spune că în acest moment nu se pune problema.

Un transfer al lui Real Madrid ar reprezenta o trădare de proporții la adresa Barcelonei, marea rivală a madrilenilor și fosta echipă a decarului Braziliei.

Cu 14 goluri și 8 pase decisive în 15 meciuri pentru PSG, Neymar este extrem de eficient, dar atmosfera din jurul său a avut de suferit, din cauza scandalului cu Edinson Cavani și a problemelor cu antrenorul Unai Emery, dintre care ultima pare să fie legată de refuzul de a intra pe teren în unele meciuri.

Tatăl lui Neymar încearcă să îi ușureze șederea la Paris și spune că în acest moment nu se pune problema să plece, pentru că abia a ajuns pe Parc des Princes și are un contract de lungă durată, dar nu exclude posibilitatea unui transfer al brazilianului la Real Madrid, pe viitor.

"Lucrurile se schimbă. Astăzi nu există vreun astfel de gând și să răspund la acest lucru ar însemna să alimentez ceva imposibil. Nu pot vorbi, însă, despre negocieri care ar putea avea loc peste 5 sau 6 ani. Are un contract lung cu PSG, unde abia a ajuns. Avem 3 luni aici și se vorbește deja despre o plecare. E greu de răspuns la astfel de lucruri", a spus tatăl lui Neymar.

222 de milioane de euro este clauza de reziliere din contractul lui Neymar la PSG, exact suma plătită de francezi pentru a-l transfera de la Barcelona.

36 de milioane de euro pe an primește Neymar la PSG, care l-a adus pe locul al 3-lea în topul salariilor din fotbal (TOP 10).