• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

După plecarea lui Neymar la PSG, Barcelona a încercat să-i aducă pe Philippe Coutinho și Ousmane Dembele, însă doar ultimul a ajuns pe Camp Nou, în perioada de transferuri din vară. Brazilianul a rămas în cele din urmă la Liverpool, după ce ”cormoranii” au respins pe rând toate ofertele catalanilor și au ignorat inclusiv solicitarea oficială a jucătorului de a fi lăsat să plece.

La aproximativ trei săptămâni după închiderea ferestrei de transferuri, germanii de la Bild dezvăluie însă că cei de la Liverpool erau dispuși să-l cedeze pe Coutinho la Barcelona, însă, în cele din urmă, au renunțat la idee, întrucât nu au reușit să-l aducă pe jucătorul dorit intens de Jurgen Klopp - Thomas Muller de la Bayern Munchen.

Tabloidul german susține că ”The Reds” ar fi fost dispuși să cheltuie până la 100 de milioane de euro pentru aducerea jucătorul german de 28 de ani al bavarezilor, însă germanii au refuzat să-i dea drumul acestuia și, astfel, Coutinho a rămas la clubul din Premier League.

Barcelona a încercat să-l transfere pe brazilian inclusiv în ultima zi a perioadei de transferuri din La Liga, pe 1 septembrie, dar nu au avut succes nici atunci, când, susțin ei, Liverpool ar fi cerut o sumă uriașă.

Ei au cerut în schimbul fotbalistului suma de 200 de milioane de euro, dar Barcelona știa că nu putea intra în acest joc al lor. Cu tot cu variabile, oferta noastră ar fi putut ajunge la suma de 120 de milioane de euro. Să vină în perioada de iarnă? Nu există nimic prevăzut”, a spus președintele catalanilor, Josep Maria Bartomeu.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT