• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Meciul dintre Betis și Barcelona poate fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 21:15 și AICI de către toți abonații RCS&RDS

UPDATE 16:21 Jurnaliştii de la Marca au ales o prezentare cu totul inedită a echipei de start pe care o va folosi Barcelona în prima etapă din Primera Division, contra lui Betis.

Astfel, echipa probabilă a catalanilor, prezentată de cotidianul din Madrid, include 11 jucători cu acelaşi nume: Barcelona. 

 


Decizie superbă a Barcelonei, care la meciul cu Betis, de duminică, va purta tricouri speciale, în memoria victimelor atentatelor de joi.

Tricourile catalanilor vor fi "redesenate" pentru confruntarea din prima etapă din La Liga, anunţă sport.es. Concret, în locul numelor, pe spatele echipamentului o să apară cuvântul "Barcelona", clubul de pe Camp Nou manifestându-şi astfel solidaritatea faţă de victimele atacurilor teroriste care au lovit la mijlocul acestei săptămâni Spania. În acelaşi timp, pe faţa tricourilor va fi scris mesajul "#Toţi suntem Barcelona".

În acelaşi timp, un minut de reculegere va fi păstrat înaintea startului meciului. Nu doar pe Camp Nou, ci la toate partidele din Spania programate în acest weekend. Toate cluburile din prima şi a doua divizie "vor aduce un omagiu victimelor şi apropiaţilor acestora", conform unui comunicat al instanţelor fotbalului profesionist spaniol.

Anterior, clubul FC Barcelona anunţase că jucătorii săi "vor purta o banderolă neagră la toate meciurile" pe care echipele din cadrul grupării catalane le vor disputa la sfârşitul acestei săptămâni.

Teroriştii au lovit din nou în Europa, iar de această dată ţinta a fost Barcelona. 14 persoane au fost ucise de şoferul unei furgonete care a intrat cu maşina pe cea mai mare arteră pietonală a Spaniei, La Rambla, care e plină de vizitatori ai oraşului, la orice oră din zi şi din noapte. 100 de oameni au fost răniţi şi transportaţi la spital. Printre ei şi doi români. Ulterior, în cursul nopții, poliția a anunțat că un al doilea atac a avut loc în orașul Cambrils, dar i-a pus capăt înainte de a căpăta proporțiile celui de la Barcelona. 

TOATE DETALIILE DESPRE ATENTATELE DE LA BARCELONA LE GĂSEŞTI AICI

Barcelona - Betis, primul meci din La Liga pentru catalani în noul sezon se joacă duminică, de la 21:15, în direct pe Digi Sport 3 Partida poate fi urmărită în format LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro.