• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Presa din Spania scrie despre curiosul caz al lui Keirrison, atacantul adus de Barcelona în 2009 pentru a-l face uitat pe Ronaldinho. În ciuda faptului că echipa de pe Camp Nou a plătit 14 milioane de euro pentru cel considerat la acea vreme "perla Braziliei", fotbalistul nu a bifat vreun minut în tricoul blaugrana. Acum, deşi are doar 27 de ani a ajuns să evolueze în liga secundă din ţara natală.

La mai puţin de un an de la plecarea lui Ronaldinho la Milan, Keirrison era prezentat de conducerea catalanilor drept urmaşul "Dințosului". Cifrele îl recomandau pe tânărul de 19 ani, care strălucise în America de Sud: 21 de goluri în 31 de meciuri pentru Palmeiras, de-a lungul anului 2008.

Guardiola nu i-a oferit însă şanse, mai ales că la acel moment Barca dispunea de un atac stelar: Messi, Henry, Ibrahimovic, Eto'o şi Pedro. Ca atare, Pep a decis să îl împrumute la Benfica, apoi la Fiorentina, în speranţa că fotbalistul se va impune şi va deveni o soluţie pentru primul "11" al spaniolilor. Nu a fost aşa, iar în cele din urmă s-a întors în Brazilia.

Acum, deşi are doar 27 de ani, Keirrison a ajuns să joace în liga a doua din ţara sa natală (la Londrina), anunţă Marca, însă nu lipsa de valoare l-a adus în această situaţie. În 2015, atacantul a suferit o adevărată dramă, pierzându-şi fiul, astfel că atenţia sa nu a mai fost spre fotbal.

Barcelona, fosta echipă a lui Keirrison se pregăteşte acum de El Clasico. Duelul cu Real, primul al acestui sezon, e programat sâmbătă, 3 decembrie, și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.