• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Neymar și-a luat ”la revedere” de la colegii săi de la Barcelona, ba chiar de la președintele clubului, Josep Maria Bartomeu. Deși părea că va continua pe Camp Nou, internaționalul brazilian a acceptat oferta înaintată de Nasser Al-Khelaifi. Toată saga creată în jurul mutării lui Neymar pe Parc des Princes a fost sintetizată într-o parodie de câteva secunde.

Videoclipul prezentat încearcă să facă un rezumat al ultimelor săptămâni în care FC Barcelona pe de o parte și PSG pe de altă parte au tras de Neymar să-i câștige din încredere. Dacă Nasser Al-Khelaifi, în calitate de ”announcer” l-a avut de partea lui pe Dani Alves, fost coleg al internaționalului brazilian la Barcelona, de tabăra catalanilor au fost cei trei componenți ai tripletei MSN. ”Dacă nu v-ați dat seama încă mereu există un plan B”, pare să anunțe șeicul care conduce PSG. După aceea, Neymar își ”vinde” colegii pe care începe să-i lovească cu ajutorul unui scaun. La final, internaționalul brazilian apare victorios alături de Khelaifi și Dani Alves.

Inclusiv Dani Alves a a sosit la Paris Saint Germain după un moment controversat. După ce s-a despărțit de Juventus, fotbalistul în vârstă de 34 de ani l-a anunțat pe Pep Guardiola că i se va alătura la Manchester City. Doar că în momentul în care a trebuit să se prezinte sub comanda lui și să efectueze vizita medicală și implicit semnarea hârtiilor, fostul catalan s-a răzgândit și a semnat cu vicecampiona din Hexagon.

De altfel, Dani Alves l-a sfătuit pe conaționalul său să plece de pe Camp Nou și să fie egoist pentru că până la urmă tot cluburile de fotbal sunt cele care vor renunța la ei. ”Trebuie să fii egoist, deoarece cluburile nu se gândesc la tine când nu vei avea rezultate, așa cum a fost și în cazul meu, deci eu sunt un exemplu. I-am spus un lucru, că trebuie să fie curajos, pentru că această lume este pentru cei curajoși. Deciziile sunt pentru cei curajoși și eu sunt cel mai curajos, eu am hotărât să le părăsesc pe Barcelona și Juventus. Acum trebuie să ia o decizie pentru a continua să progreseze. Vreau doar ca prietenul meu să fie fericit oriunde este, deși dacă ar fi să vină aici, atunci este evident că aici este cel mai bine”, a spus Alves.