• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Real Madrid are un început slab de sezon în La Liga, acolo unde este deja la 7 puncte în spatele Barcelonei, după doar 7 etape. Mai mult, jucători importanți din tabăra madrilenă s-au accidentat, ultimul pe listă fiind Gareth Bale. Zidane a primit însă și o veste bună. La ultima ședință de pregătire au revenit sub comanda sa trei jucători importanți.

Absenți de la antrenamentele Realului în ultimele săptămâni, Karim Benzema, Theo Hernandez și Marcelo s-au prezentat la ședința de pregătire de miercuri seară. Cei trei s-au pregătit alături de mai mulți jucători de la echipa a doua, toți fotbaliștii importanți fiind plecați la loturile naționale.

Marcelo a fost singurul care a întâmpinat probleme. Fundașul brazilian de bandă a părăsit antrenamentul după doar jumătate de oră, în timp ce franceii au dus până la capăt ședința de pregătire.

Dani Carvajal, Mateo Kovacic și Gareth Bale sunt fotbaliștii care se mai regăsesc pe lista accidentaților, la Real Madrid. Fundașul dreapta are cele mai mari probleme. Dani Carvajal suferă de o problemă virală care îi afectează pericardul, iar această îl va ţine departe de teren o perioadă nedeterminată de timp.