• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

La fel ca și Lionel Messi, Luis Suarez a ținut să-i transmită un mesaj public fostului său coleg, care a ajuns la un acord cu Paris Saint Germain.

Uruguayanul a început să se obișnuiască cu faptul că Neymar va ajunge la PSG și i-a transmis internaționalului brazilian un mesaj prin intermediul unei rețele de socializare. ”Prietenul meu, îți urez multă baftă în tot ceea ce urmează”, au fost primele cuvinte scrise de Suarez. ”De asemenea, îți mulțumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-ai acordat, pentru tot ce am învățat alături de tine și pentru toate momentele unice pe care le-am petrecut împreună! Să o ții tot așa și să nu te schimbi niciodată. Te iubesc, frațiorul meu mai mic”.

Tripleta MSN a înscris la FC Barcelona 364 de goluri în trei sezoane, după ce Suarez a venit de la Liverpool în 2014 după transferul de 75 milioane de lire sterline. Spre deosebire de Neymar, Suarez și-a reiterat loialitatea față de Barcelona dincolo de orice altă ambiție financiară. ”Am suferit mult pentru a ajunge aici, este clubul pentru care am dorit să joc întotdeauna”, a spus fotbalistul uruguayan. ”Chiar dacă o să vină un alt club să-mi ofere triplu cât câștig aici nu o să plec. Familia mea este fericită aici în Barcelona, este imposibil să plec. Eu voi rămâne aici foarte mulți ani de acum încolo”, a mai adăugat Suarez. Fotbalistul uruguayan a spus că ar fi tentat doar de o revenire la final de carieră în Premier League, la fosta lui echipă, Liverpool.

Neymar s-a prezentat miercuri dimineață la baza sportivă de la ”Ciutat Esportiva Joan Gamper” să-și ia ”adio” de la fotbaliștii Barcelonei. După aceea, și-a văzut de treabă, a plecat de la bază, a trecut pe la birourile de la Camp Nou, ba chiar a efectuat vizita medicală pentru noua sa echipă. În tot acest timp, jucătorii Barcelonei au efectuat un antrenament la care trebuia să participe și internaționalul brazilian, dar care s-a învoit pentru a pleca la PSG. După sesiunea de pregătire, Messi a postat pe contul său de Instagram un colaj cu fotografii, însoțit de un mesaj emoționant: "A fost o placere enormă să împart toți acești ani cu prietenul meu Neymar. Îți doresc mult noroc în această nouă etapă din viața ta. Ne vedem în curând", a scris decarul catalanilor pe Instagram.