• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Înainte să izbucnească scandalul de proporții din jurul lui Cristiano Ronaldo, care s-ar putea lăsa chiar cu plecarea portughezului de pe Santiago Bernabeu, la Real Madrid s-a vorbit intens despre o plecare a lui Alvaro Morata și președintele Florentino Perez a vorbit de situația actuală a atacantului dorit de Manchester United.

Proaspăt reales în funcția de președinte la Real Madrid, Florentino Perez a precizat că echipa antrenată de Jose Mourinho nu a făcut încă vreo ofertă oficială pentru Morata, chiar dacă se vorbea despre 70 de milioane de euro puse pe masă de englezi pentru transferul spaniolului.

Nici James Rodriguez, un alt jucător despre a cărui plecare iminentă s-a vorbit intens, nu are vreo ofertă. Mai concret, nimeni de la Real nu are vreo propunere concretă. A vorbit și despre strategia de achiziții a Realului.

"Nu am primit nicio ofertă pentru nimeni în această vară. Nimeni nu ne-a oferit nimic - nici pentru Cristiano, nici pentru Morata, nici pentru James. Avem o echipă extraordinară și, când va veni timpul, o vom întări", a spus Florentino Perez, potrivit radioului Onda Cer.

"Nu am vorbit cu De Gea. Acum doi ani am avut o problemă, apoi nu au mai apărut circumstanțe. Jucătorii sunt foarte atașați de Keylor Navas, la fel și antrenorul. Și eu îl iubesc pe Keylor Navas", a mai spus președintele campioanei Spaniei și a Europei.

Mulți au speculat că părțile s-ar fi înțeles, dar anunțul oficial al transferului lui Morata (25 de ani) de la Real la Manchester United a fost întârziat tocmai pentru ca fotbalistul să aibă liniște pentru nunta desfășurată în weekend-ul care tocmai a trecut.

Acum se anticipează că transferul va fi anunțat în cel mai scurt timp, cel mai probabil săptămâna următoare. Agentul lui a purtat discuții cu șefii Realului chiar pe stadionul Santiago Bernabeu.

Chiar dacă a fost rezervă de multe ori, Alvaro Morata a fost al doilea marcator al Realului, în sezonul 2016/2017, după Cristiano Ronaldo, cu 20 de goluri marcate în 43 de meciuri jucate în toate competițiile.