• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Mijlocașul lui Chelsea, Cesc Fabregas, fost jucător al Barcelonei, nu ar spune nu unui eventual transfer la Real Madrid, în condițiile în care Mourinho a anunțat o curățenie generală la formația londoneză, în cazul în care va fi lăsat de Abramovich să-și continue cariera pe banca ”albaștrilor”. Mijlocașul de 28 de ani a jucat trei sezoane la rivala ”galacticilor”, între 2011 și 2014, fiind, de altfel, crescut în La Masia, academia grupării catalane.

„Dacă aș avea loc la Real Madrid? Nu știu, deși mereu m-am identificat cu profilul de jucător al lui Kroos, James și Modric. Dar nu pe mine trebuie să mă întrebați aceste lucruri. Adevărul e că Madridul lui Ancelotti, ca privitor de fotbal, mă atrăgea foarte mult”, a spus Fabregas, într-un interviu acordat postului de radio Onda Cero. Mijlocașul lui Chelsea a fost impresionat de jocul arătat de ”galactici” în prima repriză a meciului pierdut, 2-3, cu Sevilla, etapa trecută.

„În primele 35 de minute mi-a plăcut foarte mult cum a arătat Real Madrid, dar în a doua parte, Sevilla a prins avânt. Andaluzii sunt o echipă de moral și pe Sanchez Pizjuan pot învinge pe oricine”, a mai spus Cesc.

Fabregas a vorbit și despre Cristiano Ronaldo, starul lui Real Madrid, dezmințind faptul că portughezul ar fi în declin de formă. ”Despre un jucător ca Ronaldo nu se poate spune niciodată că ar fi terminat. Poate că nu a avut cea mai bună lună a carierei, dar sunt sigur că, la finalul sezonului, va avea aceleași cifre dintotdeauna, cu care ne-a obișnuit”, a explicat mijlocașul catalan, care a mai spus că e convins că fostul său antrenor de la Barcelona, Pep Guardiola, va ajunge și în Anglia:

”Nu am nicio îndoială că, într-o zi, Pep va antrena și în Premier League”.