• TENIS, WTA Miami Open: Sorana CIRSTEA (ROU) - Anastasija SEVASTOVA (LAT), joi 23 martie, ora 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2
  • FORMULA 1: Marele Premiu al Australiei Melbourne (cursa e duminică, 26 martie, la ora 08:00, în direct pe Digi Sport 1)

Betis Sevilla a ajuns la cinci eșecuri consecutive și nouă meciuri la rând fără victorie, marți, când a pierdut, 0-4, pe terenul rivalei locale FC, în returul optimilor Cupei. Una dintre vedetele echipei, fost vicecampion mondial, recunoaște că acesta este cel mai de jos punct al carierei.

Rafael Van der Vaart a ajuns la Betis în vara lui 2015, liber de contract, dar mijlocașul olandez în vârstă de 32 de ani n-a reușit să se impună în echipa andaluză. A fost pe teren în doar 7 meciuri de campionat, strângând doar 178 de minute, alte 120 reușind să le joace în Cupă.

Marți însă n-a fost nici măcar în lot pentru partida cu FC Sevilla, nefiind accidentat sau suspendat. “Trebuie să admit că am atins punctul cel mai de jos al carierei mele.”, a spus olandezul, conformeldesmarque.com.

Van der Vaart a jucat cu Olanda finala Mondialului din 2010, pierdută în fața Spaniei, iar de-a lungul carierei a mai evoluat la Ajax, Hamburg, Real Madrid și Tottenham.