• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

O veste neaşteptată i-a luat prin surprindere pe fanii Realului. Dani Carvajal suferă de o problemă virală care îi afectează pericardul, iar această îl va ţine departe de teren o perioadă nedeterminată de timp.

Marca susţine că este vorba despre o boală care necesită o recuperare totală şi care îl va scoate pe fundaşul dreapta de 25 de ani din primul 11 al "galacticilor" cel puţin o lună. Carvajal a jucat toate minutele aceastui sezon, astfel că meciul cu Espanyol va fi primul pe care îl reatează.

Aceasta va fi o problemă serioasă pentru Zidane, ţinând cont că Theo Hernandez şi Marcelo sunt de asemenea accidentaţi. Achraf Hakimi ar putea deveni soluţia de înlocuire a internaţionalului, ţinând cont că Nacho va juca cel mai probabil în flancul stâng.

Crescut la cantera lui Real Madrid, Carvajal a devenit om de bază în 2013, când a revenit la club, după sezonul petrecut sub formă de împrumut la Bayer Leverkusen, în Bundesliga.

În această perioadă, a câştigat alături de gruparea "blanco" un titlu, o Cupă a Regelui, o Supercupă a Spaniei, 3 trofee UCL, 3 Supercupe ale Europei şi două Mondiale ale cluburilor.

Dani Carvajal şi-a prelungit recent contractul cu Real Madrid până în 2022.