• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Aflat mai mereu pe picior de plecare de la Real Madrid, Isco se pare că a devenit o țintă și pentru marea rivală, FC Barcelona, care intenționează să repete operațiunea ”Luis Enrique”, din urmă cu 20 de ani, informează El Mundo Deportivo.

Cotidianul catalan a anunțat, sâmbătă, că Barcelona monitorizează situația de la Real Madrid a mijlocașului de 24 de ani al cărui contract expiră în iunie 2018. Speculațiile au apărut după ce Isco și-ar fi informat agentul să nu negocieze o prelungire a contractului său, până când situația sa va fi clarificată.

Din 2013, de când a ajuns la Real Madrid, Isco n-a reușit în niciun moment să se impună ca titular în echipa ”albilor”, fie că antrenor a fost Carlo Ancelotti, Rafa Benitez sau Zinedine Zidane.

Potrivit ziarului ”de casă” al clubului de pe ”Camp Nou”, FC Barcelona intenționează să-l ia liber de contract pe Isco, în 2018, așa cum a făcut-o și cu actualul ei antrenor, Luis Enrique, pe care l-a luat gratis, în 1996, de la Real Madrid.

De-a lungul timpului, mai mulți jucători au evoluat pentru ambele mari echipe din Spania, însă, cu excepția lui Luis Enrique, cei mai mulți au evoluat mai întâi în Catalunya și, mai apoi, în capitala regatului din Peninsula Iberică. Cu siguranță, cel mai răsunător transfer este cel al lui Luis Figo de la Barca la Real.

Până la o eventuală trecere a lui Isco pe ”Camp Nou”, Barcelona și Real Madrid se vor înfrunta pe 3 decembrie, în La Liga.

Primul El Clasico al sezonului va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, sâmbăta viitoare, de la 17:15.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIN LA LIGA