• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Meciul dintre Benfica și Manchester United a avut în tribune un trimis special din partea Barcelonei, care îl urmărește cu mare interes pe Anthony Martial.

După ce s-a aflat de atenția Barcelonei pentru Martial (21 de ani), catalanii nu se mai ascund. L-au trimis la Lisabona chiar pe directorul sportiv Robert Fernandez, care a avut misiunea clară de a-l urmări la lucru pe atacantul francez, după cum anunță Mundo Deportivo. Asta, la o zi după ce fusese în tribune pe Santiago Bernabeu, la meciul dintre Real Madrid și Tottenham.

Numărul 11 din echipa lui Mourinho a jucat doar un sfert de oră, dar nu este un necunoscut pentru Barcelona, care și-a îndreptat atenția asupra lui încă de când juca la AS Monaco și care a pornit din nou pe urmele sale în ultimele luni, mai ales că este văzut drept un jucător care ar acoperi ideal flancul stâng, care a suferit după plecarea lui Neymar la PSG. Ousmane Dembele, cel adus pentru a-l face uitat pe brazilian, s-a accidentat și lipsește luni bune, astfel că problema Barcelonei persistă.

Sub ochii trimisului special de la liderul din La Liga, golul victoriei britanice a fost semnat de Marcus Rashford, care este o țintă importantă pentru marea rivală a Barcelonei, Real Madrid. Martial l-a înlocuit tocmai pe Rashford, în minutul 76, dar nu a reușit să majoreze avantajul lui United.

Fără a fi un titular constant în acest sezon, francezul a avut un start foarte bun, mai multe goluri decât el având doar Lukaku și Rashford la formația "diavolilor". Martial a marcat de 5 ori în 11 meciuri (de 3 ori în campionat, o dată în Europa League și o dată în Cupa Ligii Angliei) și a impresionat tocmai prin eficiența de care a dat dovadă din postura de rezervă.