• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Atletic Bilbao - Barcelona 1-2. Bilbao păstrează șanse de calificare, după golul marcat de Aritz Aduriz, pe finalul meciului cu Barcelona, din manșa întâi a sferturilor de finală din Cupa Spaniei.

În minutul 50, între doi dintre marcatorii partidei de miercuri - Aduriz și Neymar - a avut loc un incident în urma căruia brazilianul a avut o reacție exagerată. Căzut la pământ, a fost "sărit" de atacantul bascilor, care l-a și atins cu gheata pe spate. Neymar a acuzat o lovitură din partea adversarului, dar arbitrul nu a luat nicio măsură, după ce a calmat spiritele.

Aduriz a făcut din nou referire la desele simulări ale starului brazilian al Barcelonei, spunând că acesta rămâne un jucător de top, chiar dacă și-ar dori să aibă o altă atitudine pe teren.

"Jocul era oprit, nu am încercat să rănesc pe nimeni, totul se petrece și rămâne pe teren. Am pășit peste Neymar, dar nu am avut nicio intenție să îl lovesc. E un star de clasă mondială și trebuie să îl felicităm. Aș vrea, uneori, ca atitudinea lui să fie diferită, dar un jucător de top", a declarat Aritz Aduriz, la finalul meciului cu Barcelona.

"Suntem pregătiți pentru orice. Când joci cu Barcelona, trebuie să fii mereu atent la ce se poate întâmpla. Returul va fi dificil, dar e o provocare imensă și vom încerca să ne calificăm mai departe. Nu voi spune nimic despre arbitraj", a mai spus atacantul bascilor.