• Finala Cupei României: Astra - Voluntari se joacă sâmbătă, 27 mai, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 20:45
  • Cupa Angliei: finala Arsenal - Chelsea se joacă pe Digi Sport 1, sâmbătă, 27 mai, de la ora 19:30. În aceeaşi zi vă oferim şi finala Cupei Spaniei, Barcelona - Alaves, pe Digi Sport 1, de la 22:30

Athletic Bilbao a condus de două ori în partida cu Las Palmas, dar nu a reuşit să câştige pe teren propriu în etapa a 18-a din Primera. Insularii au revenit de fiecare dată şi au reuşit o remiză la doi.

Las Palmas a reuşit încă un rezultat excelent în Primera Divison, pe San Mames, cu Athletic Bilbao. Aduriz a deschis scorul în minutul 17 pentru basci, din lovitură de pedeapsă, după ce şutul lui Susaeta a fost blocat cu mâna de David Garcia.

Trupa lui Ernesto Valverde putea face 2-0 dar Etxeita a trimis în bară (min. 18). Oaspeţii au egalat în minutul 62 prin Vicente Gomez, care a profitat de o nesincronizare în apărarea adversă. Noul puști minune al lui Bilbao, Inaki Williams, a înscris peste doar 4 minute. L-a deposedat pe fostul jucător al CFR-ului, Culio, şi a marcat al 6-lea său gol în acest sezon.

În minutul 81, Araujo a prins un şut perfect de la marginea careului și a stabilit scorul final: Athletic Bilbao - Las Palmas, 2-2. Bascii au pus astfel capăt seriei de trei victorii în cupă şi campionat.