• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

ÎN DIRECT la Digi Sport, Atletico Madrid a pierdut primul loc, la golaveraj, în fața Barcelonei, cu o săptămână înaintea meciului direct de pe Camp Nou. Echipa lui Diego Simeone n-a putut-o învinge pe Sevilla, deși andaluzii au jucat în inferioritate numerică mai bine de o jumătate de oră.

Koke a încercat să marcheze direct din corner, dar Sergio Rico a fost atent. Griezmann a fost și el aproape de gol, după o pasă de la Godin, iar repriza s-a încheiat cu ocazia lui Banega.

Francezul Griezmann a trimis în bară la 7 minute de la reluare, apoi misiunea echipei de pe Vicente Calderon părea a se ușura, după eliminarea lui Vitolo. În superioritate numerică, Atletico nu a avut decât două ocazii, la mingile trimise pe poartă de Ferreira Carrasco și Gabi.

Pentru prima dată în acest sezon, Atletico nu reușește să marcheze pe teren propriu, iar Sevilla devine a treia echipă care pleacă neînvinsă de pe Calderon, după Barcelona și Real Madrid.

ECHIPELE

Atletico: Oblak - Juanfran, Savic, Godin, Filipe Luis, Koke, Gabi, Saul (Jackson Martinez, '75), Augusto (Carrasco, '46), Griezmann, Vietto (Correa, '79)
Antrenor: D. Simeone

Sevilla: Sergio Rico - Coke, Carrico, Rami, Tremoulinas, Krychowiak, Banega (Cristoforo, '75), Vitolo, N'Zonzi, Escudero (Krohn Dehli, '54), Llorente (Gameiro,'70)
Antrenor: U. Emery

Sâmbătă, de la ora 17:00, Atletico joacă pe Camp Nou, în direct pe Digi Sport 1. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!