• Finala Cupei României: Astra - Voluntari se joacă sâmbătă, 27 mai, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 20:45
  • Cupa Angliei: finala Arsenal - Chelsea se joacă pe Digi Sport 1, sâmbătă, 27 mai, de la ora 19:30. În aceeaşi zi vă oferim şi finala Cupei Spaniei, Barcelona - Alaves, pe Digi Sport 1, de la 22:30

VIDEO Malaga - Barcelona 1-2. Fără să facă un meci strălucit, Barcelona a plecat cu toate punctele de la Malaga, astfel că este lider în La Liga, la egalitate cu Atletico Madrid.

Claudio Bravo a făcut un meci mare și a intervenit foarte bine la ocaziile gazdelor. De altfel, portarul Barcelonei se poate lăuda și cu parada etapei a 21-a din La Liga.

În minutul 14, la scorul de 1-0 pentru Barcelona, Malaga a beneficiat de un corner, balonul a ajuns în cele din urmă la Gonzalo Castro, care a tras puternic de la 17-18 metri, cu pământul, însă Bravo a reușit să devieze în bară cu un reflex uimitor. Portarul catalanilor a fost ajutat însă și de o deviere ușoară a lui Adriano, care i-a permis să ajungă la un balon extrem de dificil.

Transferat în 2014, de la Real Sociedad, Bravo este titular postului de portar în La Liga, unde a strâns 16 meciuri, în acest sezon. În UEFA Champions League, chilianul este însă rezerva lui Marc-Andre ter Stegen.