• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO Malaga - Barcelona 1-2. Fără să facă un meci strălucit, Barcelona a plecat cu toate punctele de la Malaga, astfel că este lider în La Liga, la egalitate cu Atletico Madrid.

Claudio Bravo a făcut un meci mare și a intervenit foarte bine la ocaziile gazdelor. De altfel, portarul Barcelonei se poate lăuda și cu parada etapei a 21-a din La Liga.

În minutul 14, la scorul de 1-0 pentru Barcelona, Malaga a beneficiat de un corner, balonul a ajuns în cele din urmă la Gonzalo Castro, care a tras puternic de la 17-18 metri, cu pământul, însă Bravo a reușit să devieze în bară cu un reflex uimitor. Portarul catalanilor a fost ajutat însă și de o deviere ușoară a lui Adriano, care i-a permis să ajungă la un balon extrem de dificil.

Transferat în 2014, de la Real Sociedad, Bravo este titular postului de portar în La Liga, unde a strâns 16 meciuri, în acest sezon. În UEFA Champions League, chilianul este însă rezerva lui Marc-Andre ter Stegen.