• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO Barcelona - Espanyol 4-1. Neymar a fost din nou implicat în mai multe clinciuri cu adversarii, în meciul câștigat clar de campioana Spaniei în fața concitadinei Espanyol, din turul optimilor de finală din Cupa Regelui.

Pe final de meci, sud-americanul a încercat o "braziliană" (lambretta pentru spanioli) printre doi jucători ai lui Espanyol, care au reușit să îl blocheze, dar au vociferat, considerând că e o încercare de umilire. Pe tot parcursul meciului, a avut o atitudine provocatoare, care îl caracterizează și pentru care este des contestat în ultimul timp, iar acesta a fost doar unul dintre artificiile tehnice pe care l-a încercat.

La meciul cu Betis, lui Neymar i-a reușit o preluare spectaculoasă, după ce îi oferise o pasă genială de gol lui Suarez.

La finalul meciului, antrenorul lui Espanyol, Costel Gâlcă, a comentat pe marginea gestului lui Neymar: "Driblingurile lui sunt doar soluții tehnice, nimic mai mult".

Neymar e nominalizat la Premiile Digi Sport, categoria Sportivul Anului. Votează-ți și tu favoriții AICI

VIDEO "Braziliana" încercată de Neymar