• Spania etapa 34: Barcelona - Osasuna miercuri, ora 20:30, pe Digi Sport 1
  • Tenis, WTA Stuttgart: Simona Halep - Barbora Strycova, miercuri, de la ora 17:00, în direct pe Digi Sport 2
 

VIDEO. Real Madrid - Sporting Gijon 5-1. Partida aproape perfectă făcută de elevii lui Zinedine Zidane ar fi putut fi umbrită de o eliminare a lui Cristiano Ronaldo. Portughezul de 30 de ani a lovit un adversar, dar a scăpat şi fără cartonaşul galben. CR7 nu s-a oprit aici şi a dat o declaraţie cel puţin ciudată, după meci.

"A fost un gest instinctiv. Nu a fost intenţionat. Dacă era aşa, adversarul nu se mai ridica de pe teren. Puteam să primesc cartonaşul galben", a surprins Cristiano.

În minutul 52, când "galacticii" conduceau deja cu 5-0, Nacho Cases l-a busculat pe lusitan şi acesta a ripostat, lovindu-l cu piciorul în coapsă pe mijlocaşul de 28 de ani al oaspeţilor.

Chiar dacă gestul lui Cristiano a fost unul clar, Cases arătându-i şi arbitrului Undiano Mallenco locul unde a fost lovit de adversarul său, Ronaldo a scăpat chiar şi fără cartonaş galben, chiar dacă măsura impusă era eliminarea acestuia.

VIDEO CU GESTUL LUI RONALDO

Astfel, lusitanul a rămas cu 4 cartonaşe roşii încasate în La Liga, în cele 6 sezoane şi jumătate de când a ajuns la gruparea Blanco.