• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

VIDEO. Real Madrid - Sporting Gijon 5-1. Partida aproape perfectă făcută de elevii lui Zinedine Zidane ar fi putut fi umbrită de o eliminare a lui Cristiano Ronaldo. Portughezul de 30 de ani a lovit un adversar, dar a scăpat şi fără cartonaşul galben. CR7 nu s-a oprit aici şi a dat o declaraţie cel puţin ciudată, după meci.

"A fost un gest instinctiv. Nu a fost intenţionat. Dacă era aşa, adversarul nu se mai ridica de pe teren. Puteam să primesc cartonaşul galben", a surprins Cristiano.

În minutul 52, când "galacticii" conduceau deja cu 5-0, Nacho Cases l-a busculat pe lusitan şi acesta a ripostat, lovindu-l cu piciorul în coapsă pe mijlocaşul de 28 de ani al oaspeţilor.

Chiar dacă gestul lui Cristiano a fost unul clar, Cases arătându-i şi arbitrului Undiano Mallenco locul unde a fost lovit de adversarul său, Ronaldo a scăpat chiar şi fără cartonaş galben, chiar dacă măsura impusă era eliminarea acestuia.

VIDEO CU GESTUL LUI RONALDO

Astfel, lusitanul a rămas cu 4 cartonaşe roşii încasate în La Liga, în cele 6 sezoane şi jumătate de când a ajuns la gruparea Blanco.