• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Malaga - Barcelona. Apărarea Barcelonei a arătat slăbiciuni clare în prima repriză a meciului de pe La Rosaleda, iar Malaga a reușit să egaleze la 1, după o serie de greșeli imense ale fundașilor lui Luis Enrique.

Echipa lui Javi Gracia a început să caute culoare către poarta lui Claudio Bravo, după ce Munir a marcat cel mai rapid gol al sezonului pentru campioana Spaniei și a Europei, după doar 63 de secunde.

În minutul 14, Chory Castro a lovit bara și dădea trăgea un semnal de alarmă pentru catalani. Apărătorii nu l-au recepționat la timp și au urmat două faze în care au gafat flagrant.

În minutul 25, Busquets i-a pus pe adversari pe contraatac cu o pasă înapoi trimisă greșit și Vermaelen a căzut, fără a fi presat, lăsându-l pe Mascherano singur cu doi atacanți. Argentinianul a rezolvat, în cele din urmă, cu un tackling excelent în careu. Charles a cerut lovitură de la 11 metri, însă a primit un cartonaș galben și oaspeții au scăpat cu bine. Reluările arată că Mascherano a intervenit direct la minge.

Gazdele au egalat în minutul 32, la o jumătate de oră de la golul Barcelonei, după o nouă eroare în apărarea adversă. Mascherano, impecabil la faza precedentă, a fost cel care a greșit o pasă simplă, din apărare, care i-a adus din nou pe cei de la Malaga în poziție de gol. De această dată au reușit să profite și Juanpi a împins mingea în poartă.

VIDEO Bara lui Chory Castro


VIDEO Gafele lui Busquets și Vermaelen


VIDEO Golul lui Charles