• Turneul WTA de la Eastbourne - miercuri, 28.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (ora 12:30, Digi Sport 3) și Cîrstea - Konta (ora 16:30, Digi Sport 2) 
  • Campionatul European: finala Germania - Spania se joacă vineri, 30 iunie, pe Digi Sport 1, de la ora 21:45

Villarreal s-a impus pe terenul lui Deportivo La Coruna dupa 7 ani și și-a consolidat poziția a patra în clasamentul din La Liga. Victoria a venit după un penalty obținut la ultima fază!

Neînvinsă acasă din septembrie, echipa lui Victor Sanchez a început mai bine și a ratat prima ocazie prin Luis Alberto (min. 28). Villarreal a deschis scorul la prima șansă. Bruno Soriano a marcat din careu după o combinație între Jonathan dos Santos și Mario Gaspar (min. 36). A fost cel de-al treilea gol înscris în acest sezon de căpitanul oaspetilor, care a adus și victoria Submarinului Galben în derby-ul cu Valencia, de joi.

Deportivo a egalat la începutul reprizei secunde. Luis Alberto a înscris pentru 1-1 după greșeala lui Victor Ruiz, speculată de Lucas Perez (min. 48). Golgheterul gazdelor putea face 2-1, dar a șutat pe lângă din poziție bună (min. 49). Villarreal a răspuns prin Denis Suarez (min. 51).

La ultima fază a meciului, oaspeții au primit lovitura de pedeapsă după intervenția imprudentă a lui Fernando Navarro asupra lui Samu Garcia (min. 90+3). Bruno Soriano a transformat penalty-ul și a adus a cincea victorie consecutivă pentru Villarreal.