• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova-Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari-Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1) și FCSB-Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

Unul dintre capetele de afiș ale atapei a 19-a din La Liga, Celta – Atletico, a fost în pericol să nu se joace, după ce la stadionul Balaidos au fost inundații de proporții. În Galicia a plouat torențial în ultimele două zile și apa a intrat în stadion, afectând mai ales spațiile de sub tribune.

Din fericire, gazonul nu a fost inundat și organizatorii au decis că meciul de duminică poate avea loc. Chiar dacă a fost sub ape inclusiv vestiarul gazdelor, acesta a devenit utilizabil după ce toată noaptea de vineri spre sâmbătă s-a lucrat la scoaterea apei din el. Singurele probleme sunt la tunelul de acces spre gazon.

Și apa de pe străzile adiacente a fost eveacuată, iar dacă tunelul nu va fi folosibil, oficiali ai Celtei au anunțat că există o altă cale de acces spre teren, dinspre vestiare. Din fericire, previziunile meteo sunt favorabile, anunțându-se că ploile vor scădea în intensitate și duminică vor înceta în provincia din nor-vestul Spaniei.

Și stadionul rivalei provinciale, Deportiv, El Riazor, a fost inundat, dar echipa joacă în această rundă în deplasare, la Madrid, cu Real.

Celta Vigo – Atletico se joacă duminică, de la ora 21:30, și va fi transmis în direct de Digi Sport 3.