• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Costel Gâlcă şi Espanyol Barcelona au ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie în campionat, iar tehnicianul român recunoaşte că această situaţie îl îngrijorează.

Catalanii au remizat pe teren propriu cu Villarreal, scor 2-2, şi se află la doar 4 puncte de primul lco retrogradabil, ocupat de Sporting Gijon, care are şi un joc mai puţin disputat.

"Este îngrijorător că nu câştigăm. De această dată, cred că am fost aproape, dar rezultatul este acesta. La fel ca în alte meciuri, am avut şanse să închidem meciul şi nu am făcut-o. Adversara noastră are jucători buni şi a reuşit să egaleze în final", a spus Gâlcă.

Fostul antrenor al Stelei este dezamăgitm că elevii săi nu au putut profita de spaţiile oferite de Villarreal în repriza a doua, la scorul de 2-1 în favoarea gazdelor.

"În repriza a doua am sperat să avem ceva mai mult spaţiu, pentru că ştiam că adversarii noştri vor fi obligaţi să se deschidă mai mult. Dar este adevărat că nu am ţinut suficient de minge", a declarat Gâlcă.

Seria negativă a lui Espanyol s-ar putea prelungi. În etapa următoare, catalanii vor merge pe Santiago Bernabeu, pentru duelul cu Real Madrid.

VIDEO: Rezumat Espanyol - Villarreal 2-2