• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Costel Gâlcă n-are timp să sărbătorească Anul Nou și nu i-a lăsat nici pe jucătorii săi de la Espanyol să o facă. Antrenorul român e concentrat 100% pentru derby-ul cu Barcelona, care e sâmbătă, în direct la Digi Sport.

Miercuri, Espanyol a suferit prima înfrângere cu Gâlcă pe bancă, 0-2 la Sevilla, iar joi după amiază tehnicianul a condus un antrenament normal pe terenul de la Ciudad Deportiva Dani Jarque. Ședința tehnică a durat o oră, titularii de pe Ramon Sanchez Pizjuan făcând mai mult exerciții de recuperare, restul lotului lucrând intens.

Jucătorii au mers apoi acasă cu un program strict pentru noaptea de Anul Nou, fiind sfătuiți de Gâlcă să nu petreacă. Acesta i-a chemat la un nou antrenament pe 1 ianuarie, de la ora 12:00. După ședința de pregătire, antrenorul va anunța lotul pentru meciul cu Barcelona.

Espanyol – Barcelona se joacă sâmbătă, de la ora 17:00, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.