• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

VIDEO Real Madrid - Real Sociedad 3-1. Etapa a 17-a din La Liga a fost cea care a încheiat anul 2015 în fotbalul spaniol. Meciurile transmise ÎN DIRECT de Digi Sport au fost extrem de spectaculoase, iar partida care a adus parada etapei a fost cea dintre Real Madrid și Real Sociedad.

Bascii au fost învinși cu 3-1 pe Bernabeu, dar cu toate astea unul dintre cei mai buni oameni de pe teren a fost portar Geronimo Rulli. Goalkeeperul argentinian de 23 de ani a încasat 3 goluri dar a avut mai multe intervenții salvatoare, iar una dintre ele a fost aleasă parada etapei.

În minutul 58, când scorul era egal, 1-1, James Rodriguez i-a pasat pe culoar lui Gareth Bale. Galezul a șutat din prima, puternic, dar Rulli s-a întins și a respins balonul în corner. Din păcate pentru formația vizitatoare, jucătorii Realului au punctat de două ori în ultimele 25 de minute ale meciului și madrilenii și-au adjudecat toate cele 3 puncte.

5.000.000 de euro e cota lui Rulli
16 meciuri a jucat în actualul sezon din La Liga
22 de goluri a încasat Rulli