• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

UPDATE: Cristiano Ronaldo a marcat și al treilea său gol în meciul cu Espanyol, ajungând la 19 în acest sezon, la egalitate cu Luis Suarez, ambii împărțind poziția de lider în clasamentul golgheterilor.

După hattrick-ul reușit cu Espanyol, Ronaldo a reușit un record istoric. A devenit doar al doilea fotbalist din istoria La Liga care înscrie 8 goluri aceluiași adversar în același sezon, după Telmo Zarra, care i-a marcat opt lui Lleida, în sezonul 1950/1951.

Portughezul a reușit al 35-lea hattrick pentru Real Madrid și al 39-lea din carieră!

Vezi mai jos hattrick-ul reușit de CR7 cu Espanyol:

 Cristiano Ronaldo a reușit o ”dublă” în prima repriză a meciului Real Madrid-Espanyol, încheiată cu 4-0 pentru ”galactici”. Dacă primul gol l-a înscris din penalty, al doilea a fost o operă de artă a lusitanului. CR7 a pornit într-o cursă solitară spre poartă, a driblat la marginea careului de 16 metri doi jucători adverși și a ștat cu stângul, imparabil pentru Arlauskis.

Ronaldo a ajuns la 18 goluri în actualul sezon din La Liga, dintre care nu mai puțin de 7 marcate chiar împotriva lui Espanyol, echipă căreia îi înscrisese 5 și în meciul tur. Portughezul este primul fotbalist care înscrie șapte goluri în fața aceluiași adversar într-un singur sezon din La Liga, de la Fernando Hierro încoace, care a reușit același lucru, în 1992, și în fața aceluiași adversar, Espanyol Barcelona!

Vezi mai jos golul de generic reușit de Cristiano Ronaldo: