CUPA ROMÂNIEI (sferturi): Viitorul - Astra, joi, 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Miami Open: Meciurile din fazele superioare ale turneului de la Miami sunt transmise ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

 

 

Granada a pus punct seriei fără eşec a lui Getafe, după victoria cu 3-2 de pe Nuevo Los Carmenes. Getafe a fost aproape de gol la execuţia senzaţională a lui Lacen, dar cea care a marcat a fost Granada.

Fran Rico a deschis scorul cu o lovitură de cap. El Arabi a dublat avantajul gazdelor cu 9 minute înainte de pauză. Marocanul a marcat şi în repriza a doua, din foarfecă, dar golul a fost anulat pentru offside.

Getafe a revenit în doar 3 minute, cu ajutorul a două rezerve. Scepovic l-a lobat pe Andres Fernandez, iar Moi Gomez a restabilit egalitatea din centrarea lui Sarabia. Oaspeţii nu s-au putut bucura prea mult, pentru ca Ruben Rochina a readus-o pe Granada în avantaj cu un gol superb.

Wanderson a ratat egalarea doar două minute mai târziu şi Getafe pierde pentru prima dată după 6 etape, în timp ce Granada iese din zona retrogradării.

Echipele

Granada (4-2-3-1): Fernandez - Lopes, Babin, Lomban, Foulquier - Rico (Krhin 76), Ruben Perez - Mendez (Ibanez 67), Rochina (Marquez 84), Success - El Arabi

Antrenor: J. Sandoval

Getafe (4-2-3-1): Guaita - Suarez, Vergini, Cala, Karim Yoda - Rodriguez (Scepovic 57), Lacen - Sarabia, Rodriguez (Gomez 71), Leon (Wanderson 57) - Vazquez

Antrenor: F. Segura

VIDEO CU REZUMATUL MECIULUI