• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Valencia s-a calificat la pas în sferturile de finală ale Cupei Spaniei. Învingători în turul de pe Mestalla cu 4-0, echipa lui Gary Neville s-a impus la scor și pe terenul Granadei. 3-0 a fost în favoarea "liliecilor", joi seară, în meciul transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 4.

Gazdele au căutat să întoarcă rezultatul din manșa întâi și au ratat 6 ocazii de gol în prima jumătate de oră. Fran Rico a trimis cu capul peste poartă (4), iar Mainz a șutat cu puțin pe lângă, în urma unui corner (10). Portarul Valenciei, Ryan, s-a făcut remarcat la execuțiile lui El Arabi (14) și Success. Atunci când australianul a fost învins, la șutul lui Ruben Rochina, Valencia a fost salvată de bară (21). Marocanul El Arabi a fost si el imprecis la finalizare (29). În finalul primei părți, împotriva cursului jocului, echipa lui Gary Neville a deschis scorul. Francezul Zahibo a marcat primul său gol în tricoul Valenciei, cu o lovitură de cap, după ieșirea greșită a portarului Kelava (42).

După pauză, Piatti a tras cu puțin peste poartă din lovitură liberă (56). Intrat pe teren în locul lui Negredo, Paco Alcacer a dublat avantajul Valenciei la prima atingere de balon, după pasa excelentă a lui Danilo Barbosa (63). Spre final, Bakkali a obținut o lovitură de la 11 metri pentru oaspeți, iar Pablo Piatti a stabilit rezultatul final: Granada - Valencia 0-3.

Granada rămâne, astfel, cu o singură victorie în ultimele 5 meciuri. În acest an a câștigat o singură dată, pe 3 ianuarie, 2-1 cu Sevilla în campionat.

Sursa foto: valenciacf.com