• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Zinedine Zidane i-a luat locul lui Rafa Benitez pe banca Realului și cel mai afectat jucător de plecarea tehnicianului de 55 de ani de pe Santiago Bernabeu a fost Gareth Bale. Galezul nu a efectuat marți prima ședintă de pregătire cu Zidane principal, dar a fost prezent în vestiar la primul contact al tehnicianul francez cu echipa și a avut o reacție destul de ciudată.

Jucătorii Realului și-au întâmpinat noul antrenor cu zâmbetul pe buze și fiecare dintre ei s-a ridicat în picioare în momentul în care fostul mijlocaș francez a trecut să-i salute și să le strângă mână. Excepție a făcut galezul Gareth Bale, care a preferat să-l salute pe Zidane stând pe banca. Fostul jucător al lui Tottenham s-a ridicat cu greu în picioare, dar dezamăgirea din ochii săi era destul de vizibilă.

Imaginile apărute nu fac decât să întărească ideea că demiterea lui Benitez nu i-a picat deloc bine lui Bale, care ar putea să-și dorească în curând o altă provocare în carieră. Jurnaliștii din Anglia au scris încă de marți că Manchester United vrea să profite de momentele de derută din tabăra Realului și pregătește o ofertă pentru Gareth Bale.

Britanicii de la The Times anunță că prețul de pornire ar putea fi de 150 de milioane de lire (aproximativ 205 milioane de euro). Zidane a declarat încă de la prima sa conferință de presă că nu vrea să renunțe însă la Bale și îl va trata pe acesta la fel de bine cum a făcut-o și Benitez.