• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Florin Andone este pe podium în topul celor mai buni marcatori români din acest sezon. Lider este Ioan Hora, cu 12 goluri în Liga 1, iar atacantul de la Cordoba și Claudiu Keșeru sunt imediat în spatele lui cu câte 10 reușite în Segunda Division, respectiv în primul eșalon din Bulgaria.

Desemnat jucătorul etapei a 21-a în a doua ligă spaniolă, Andone nu a reușit să marcheze și în această rundă, iar Cordoba a pierdut cu 0-2 pe terenul lui Valladolid, care a înscris ambele goluri în primele 11 minute. Atacantul român a jucat tot meciul și a ratat o ocazie pe final, pentru care dă vina pe ghinion. Terenul a fost greu, dar Andone nu se folosește de această scuză și spune că problema a fost atitudinea echipei sale.

Al treilea marcator din Segunda Division așteaptă finalul lunii mai, pentru a vedea dacă se numără printre cei convocați la națională pentru EURO 2016.

"A fost un meci destul de greu. Nu ne așteptam ca Valladolid să înceapă meciul atât de tare. A fost un meci cu totul diferit de cum ne puteam imagina noi. Credeam că puteam să ne băgăm în apărare, să așteptăm și să jucăm pe contre, dar ne-au luat tare de la început și e foarte dificil să joci, când e 2-0 din minutul 10 și până la urmă am luat bătaie. Valladolid are o echipă foarte bună și asta s-a văzut pe teren, cred că a jucat mult mai bine ca noi", a declarat Florin Andone, la finalul meciului cu Valladolid, ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport, pentru corespondentul special Ciprian Bălțoiu.

"Nu e vorba de teren, ci de atitudinea noastră, e vorba de cum am ieșit noi pe teren. Nu e prima dată când ni se întâmplă așa. Îmi aduc aminte și de meciul cu Elche, care avea 2-0 în primele 10 minute. A fost cu totul vina noastră și sper ca în următorul meci să avem o prestație bună și să câștigăm acasă. Important e că suntem între primele locuri. Pentru noi, orice meci este foarte important. Ne-am fi dorit foarte mult victoria, ca să ne distanțăm de locul 3", a adăugat atacantul român de la Cordoba.

"Sunt bine, consider că în ultimele meciuri am avut o prestație bună. Azi a fost un meci diferit, nu prea am avut ocazii. Am avut una la sfârșit, dar am avut ghinion și nu a vrut să intre. Sper să ajung bine la sfârșitul lunii mai și domnul antrenor să mă aibă în vedere pentru convocarea finală la echipa națională", a mai spus Florin Andone.