• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

James Rodriguez a revenit la sfârșitul săptămânii trecute pe teren după o absență îndelungată, marcând pentru Real în eșecul de la Sevilla, 2-3. E însă 100% înainte de El Clasico și joi noaptea a marcat un gol pentru Columbia, fiind integralist împotriva reprezentativei Chile, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

James a fost căpitan în meciul de la Santiago și a stabilit scorul final al disputei, 1-1, în minutul 68, când a marcat un supergol tocmai în fața rivalului de la Barcelona, Claudio Bravo, cu un șut la colț, din întoarcere, după o pasă de la Muriel. Arturo Vidal deschisese scorul pentru chilieni în minutul 45.

Astfel, în doar 5 zile, columbianul a marcat de două ori și a arătat că poate fi pe teren 90 de minute, veste mai mult decât bună pentru Rafa Benitez, înainte de El Clasico. Columbianul s-a accidentat pe 29 august și abia duminică a jucat prima oară după mai bine de două luni de absență de pe teren.

Real Madrid - Barcelona e în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 19:30. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.