• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO. Barcelona - Espanyol. Lionel Messi a fost din nou unul dintre cei mai importanţi jucători ai gazdelor, marcând două goluri. Decarul de pe Camp Nou a stabilit împotriva echipei lui Costel Gâlcă, un record pentru acest sezon.

Leo este singurul jucător din Europa care a marcat cel puţin un gol în toate cele 6 competiţii în care a fost implicat: La Liga, Cupa Regelui, Supercupa Spaniei, Supercupa Europei, Champions League şi Campionatul Mondial al Cluburilor.

VIDEO CU PRIMUL GOL AL LUI MESSI

A doua reuşită din derby-ul catalan a venit după o lovitură liberă executată impecabil de la 25 de metri. Astfel, Messi l-a egalat pe Ronaldinho la acest capitol, fiecare având câte 19 goluri din acest procedeu: 13 în La Liga, unul în Cupă, două în UCL, două în Supercupa Europei şi unul în Supercupa Spaniei.

VIDEO CU AL DOILEA GOL AL LUI MESSI

Messi l-a egalat pe Cesar în topul celor mai buni marcatori ai Barcelonei, în Cupă (36). Doar Samitier (64) şi Kubala (49) au înscris de mai multe ori.