• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Barcelona - Espanyol 4-1. După remiza din campionat, Costel Gâlcă a suferit prima înfrângere într-un derby cu Barcelona, în turul optimilor de finală din Cupa Regelui.

Antrenorul care a câștigat cu Steaua prima triplă din istoria campionatului României a atras toate privirile, după ce a ajuns în La Liga și a devenit al doilea tehnician român care activează în Spania, după Cosmin Contra.

Mircea Lucescu vorbește laudativ la adresa lui Gâlcă și spune că cel mai important este să nu fie considerat un antrenor care vine dintr-o țară estică, ci să fie privit ca un spaniol, având în vedere că a jucat acolo mulți ani. Astfel, "Il Luce" spune că ibericii vor avea și răbdare în privința rezultatelor lui Costel Gâlcă la Espanyol.

"E un lucru extraordinar, dar nu va fi ușor pentru el. Eu știu ce înseamnă campionatul Spaniei, dar e unul care te ține treaz în absolut toate momentele desfășurării lui. E un băiat foarte tânăr și are o perspectivă deosebită. Să sperăm că nu va fi catalogat ca un antrenor din est, ci, pentru că a jucat atâția ani acolo, să fie considerat ca un antrenor spaniol, cu o pregătire spaniolă. Așa, și aprecierea față de munca lui va fi cu totul diferită, va exista și răbdare în ceea ce privește rezultatele pe care le va obține", a declarat Mircea Lucescu, la plecarea din România.