• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

La o zi după ce a refuzat Steaua, Marica este foarte aproape să se înţeleagă cu Getafe, locul 13 din Spania. Cosmin Contra (fost jucător şi antrenor al ibericilor) a vorbit, în direct la Digi Sport, despre întoarcerea atacantului la clubul pentru care a mai evoluat în 2013-2014.

Vârful naţionalei a refuzat se pare Steaua pentru că avea o înţelegere verbală cu Angel Torres Sanchez, numărul unu de la Getafe. Transferul lui Lafita la Al-Jazira era doar o chestiune de timp, oficialul madrilenilor promiţându-i românului că, odată transferul realizat, îl va aduce la Getafe.

"Era vorba că Lafita va pleca şi preşedintele îl va suna pe Marica pentru a-l transfera, pentru a ajunge la o înţelegere. Cred că Ciprian are şanse mari să ajungă la Getafe. Eu din ce am vorbit cu el, şi-ar dori foarte mult să ajungă la acest club. Crede că La Liga i se potriveşte de minune şi va începe să dea goluri şi să fie o soluţie pentru naţională", a dezvăluit cel poreclit "Guriţă", la Digi Sport.

6 goluri în 27 de partide a marcat Marica pentru Getade, în urmă cu două sezoane

Întrebat dacă în momentul de faţă vârful ar putea face faţă în La Liga, având în vedere perioada lungă de indisponibilitate, Contra a spus: "El face antrenamente tari, câte două pe zi. Dar nu a mai avut un meci de o lungă perioadă. Jocurile te bagă în formă, cred că după ce va începe să joace şi să marcheze va ajunge la nivelul dorit".

6 atacanţi are în acest moment antrenorul Fran Escriba în lot, dar niciunul nu a înscris mai mult de trei goluri în acest sezon: Alvaro Vazquez (Spania), Victor Rodriguez (Spania), Wamberto (Brazilia), Scepovic (Serbia), Ian Gonzalez (Spania) şi Buendia (Argentina). Tehnicianul speră ca Marica să îl facă uitat pe Angel Lafita.