• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO. Malaga - Barcelona. Oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 2, atunci când Munir a stabilit un record pentru catalani, în această stagiune, după ce a împins mingea în poartă de la doi metri, în urma unei pase primite de la Luis Suarez.

Atacantul de 20 de ani a marcat cel mai rapid gol al Barcelonei în această campanie de La Liga, după numai 63 de secunde. Aceasta a fost cea mai rapidă reuşită a grupării blaugrana de la cea a lui Suarez, din 18 aprilie 2015, uruguayanul având nevoie atunci de numai 56 de secunde.

Munir este cel mai bun marcator al Barcelonei, în toate competiţiile, dacă excludem tridentul Messi-Suarez-Neymar. A înscris 6 goluri, cu două mai multe decât Ivan Rakitic. De altfel, Munir este şi doar al treilea spaniol care înscrie în acest sezon, în La Liga, după Andres Iniesta şi Bartra.

VIDEO CU GOLUL LUI MUNIR