• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

VIDEO FC Barcelona – Espanyol 4-1. Meciul tur din optimile de finală ale Cupei Spaniei dintre cele două rivale catalane din Primera a fost extrem de tensionat, terminându-se cu două eliminări în tabăra lui Espanyol și 12 cartonașe galbene. Portarul oaspeților, Pau Lopez, ar fi putut fi și el eliminat, după ce l-a călcat pe Messi, dar susține că nu a făcut-o intenționat.

În minutul 58 al disputei de pe Camp Nou, Arda Turan a pătruns pe dreapta, a încercat să paseze în fața porții, la colțul scurt, de unde a respins Pau Lopez, peste care a căzut Messi, încercând să ajungă primul la balon. Portarul lui Espanyol s-a ridicat primul și l-a călcat în timp ce o făcea pe tibie pe starul argentinian.

Jucătorii Barcelonei l-au acuzat pe goalkeeperul în vârstă de  21 de ani că gestul a fost intenționat, dar el a negat acest lucru: “Aș vrea să clarific acel moment, pentru că s-a creat un mare scandal. În niciun moment n-am ieșit pe terenul de joc cu gândul să-i fac rău unui fotbalist. Ceea ce s-a întâmplat ieri a fost o fază de meci ca multe altele. Nu a fost nimic intenționat. Și Arda Turan m-a călcat și nimeni n-a zis ceva.”

Espanyol - FC Barcelona, returul optimilor, se joacă miercuri 13 ianuarrie, de la ora 22:00, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

VIDEO CU FAZA ÎN CARE PAU L-A CĂLCAT PE MESSI