• TENIS, WTA Miami Open: Sorana CIRSTEA (ROU) - Anastasija SEVASTOVA (LAT), joi 23 martie, ora 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2
  • FORMULA 1: Marele Premiu al Australiei Melbourne (cursa e duminică, 26 martie, la ora 08:00, în direct pe Digi Sport 1)

VIDEO Betis Sevilla - Real Madrid. Vicecampioana Spaniei a primit gol rapid la Sevilla, pe terenul lui Betis, iar gazdele au intrat în avantaj la pauză. La acest lucru a contribuit și o greșeală de arbitraj, după ce madrilenii nu au primit un penalty, în urma unui fault clar asupra lui Karim Benzema.

În minutul 35, atacantul francez al Realului a primit mingea la 16 metri, a pătruns în careu și, după o "bicicletă" în fața lui Molinero, din spatele lui a apărut Petros, care l-a împiedicat în mod evident.

Arbitrul nu a sancționat faultul și a lăsat jocul să continue, fără să considere că ar fi fost vorba de o simulare din partea lui Benzema și să îi arate cartonașul galben.

În minutul 16, solicitase și Cristiano Ronaldo o lovitură de la 11 metri, dar a simulat evident. A scăpat fără cartonaș galben.

VIDEO Faza penalty-ului neacordat pentru Real

VIDEO Căderea lui Cristiano Ronaldo