• EUROPEAN QUALIFIERS (CM) - Cele mai tari meciuri din preliminariile europene ale Cupei Mondiale din 2018 se joacă ÎN DIRECT la Digi Sport (24-26 martie)
  • FORMULA 1: Marele Premiu al Australiei Melbourne (cursa e duminică, 26 martie, la ora 08:00, în direct pe Digi Sport 1)

Zinedine Zidane a devenit luni antrenorul lui Real Madrid, după ce l-a înlocuit pe Rafael Benitez. Tehnicianul de 43 de ani a susţinut marţi primul antrenament oficial, unul care a fost deschis publicului.

VIDEO CU IEŞIRE JUCĂTORILOR PE TEREN

Conform as.com, peste 6.000 de fani s-au adunat şi au umplut până la refuz baza "Alfredo Di Stefano", acolo unde jucătorii au efectuat exerciţii normale cu conuri, pivoţi şi cu mingea la picior.

 

Singurul jucător absent de la prima sesiune de antrenamente a fost Gareth Bale, care s-a pregătit la sala de forţă, din cauza unor probleme musculare. Restul fotbaliştilor au fost prezenţi, inclusiv jucători de la echipa a doua, Odegaard, Mayoral şi Llorente.

Iniţial, antrenamentul fusese deschis doar pentru suporterii plătitori, dar, ulterior, madrilenii au hotărât ca toţi fanii doritori să poată urmări şedinţa condusă de Zidane.

zidane