Le président de la République française Emmanuel Macron reçoit le Premier ministre de la République de Slovénie Robert Golob pour un déjeuner de travail au palais présidentiel de l'Elysée à Paris
Emmanuel Macron i-a cerut o favoare lui Florentino Perez, după ce Kylian Mbappe a bătut palma cu Real Madrid
Real Madrid training day - La Liga Santander
Nu mai e dorit la Real Madrid, iar în vară ar putea ajunge în Premier League
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FCSB, SUPERLIGA SUPERBET (24.07.2022)
Exclusiv Cristiano Bergodi e doar începutul! Dan Șucu anunță schimbări majore la Rapid: ”Președintele, chiar și acționarii”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal Club

Video Real Madrid - Las Palmas 3-3. "Galacticii" au pierdut primul loc în La Liga

01.03.2017, 19:25

Real Madrid a făcut un nou pas greșit și a părăsit primul loc din La Liga, după egalul dramatic de pe teren propriu cu Las Palmas, scor 3-3. Bale a fost eliminat în debutul reprizei secunde și galacticii alergat până în minutul 89 după o egalare adusă pe final de o dublă a lui Cristiano Ronaldo. Morata a avut 3 goluri nevalidate.

real madrid - las palmas bale
  • UCL: Barcelona - PSG, marți, 22:00, DGS 1

  • UCL: Borussia Dortmund - Atletico Madrid, marți, 22:00, DGS 2

Întâlnirea de pe Santiago Bernabeu a debutat fulgerător, cu un gol al lui Morata în secunda 30, nevalidat pentru o poziție de ofsaid. Isco a deschis scorul în minutul 8, după o pasă excelentă a lui Kovacic, dar madrilenii s-au văzut egalați imediat, la reușita lui Tana, din minutul 10.

Al doilea gol nevalidat al lui Morata a venit în minutul 11 și nu a fost acordat tot din cauza unui ofsaid.

După 1-1 la pauză, Bale a ieșit nervos de la vestiare și a fost eliminat pentru un gest inexplicabil (47). Las Palmas a trecut în avantaj și pe tabelă în minutul 56, când Viera a transformat cu emoții un penalty acordat pentru un henț al lui Ramos, iar 3 minute mai târziu Boateng a făcut 3-1, după ce a primit o pasă de 60 de metri și a profitat de o ieșire hazardată a lui Keylor Navas.

Elevii lui Zidane au început cursa de urmărire și Ramos și-a trecut în cont o bară (62), înainte ca Morata să aibă și un al treilea gol nevalidat (70). A primit și Real un penalty pentru un henț (86), iar Cristiano Ronaldo a transformat perfect, cu un șut în vinclu. Peste 3 minute a închis tabela la 3-3, cu o reluare superbă cu capul.


Egalul "galacticilor" o păstrează pe primul loc pe Barcelona, care tot miercuri a trecut cu 6-1 de Sporting Gijon (VIDEO)

Real Madrid are și un meci mai puțin, însă nu a fost programată data disputării. Restanța e cu Celta Vigo, meci amânat din cauza furtunii care a cauzat stricăciuni la stadionul galicienilor.


LIVE TEXT

Min. 90+3: Fluier final. Real Madrid - Las Palmas 3-3.

Min. 89: GOOOOL Real Madrid! Cristiano Ronaldo realizează dubla în decurs de 3 minute și egalează la 3 pentru "galactici" cu o superbă lovitură de cap, la capătul unei centrări de pe dreapta.

VIDEO Al doilea gol al lui Cristiano Ronaldo

Min. 86: GOOOOL Real Madrid! Cristiano Ronaldo a transformat fără emoții lovitura de la 11 metri, cu un șut direct către vinclu.

VIDEO Penalty-ul Realului și primul gol al lui Cristiano Ronaldo

Min. 86: Penalty pentru Real Madrid! Castellano a blocat cu mâna în propriul careu o centrare a lui Cristiano Ronaldo, de pe dreapta.

Min. 70: Al treilea gol nevalidat al Realului! Tot Morata reușise să introducă mingea în poartă, dar arbitrul a semnalizat din nou ofsaid, de această dată la Cristiano Ronaldo.

VIDEO Al treilea gol nevalidat al lui Morata

Min. 62: Bară pentru Real Madrid! Ramos a reluat din cădere o centrare lungă dintr-o lovitură liberă, dar mingea a izbit transversala și a revenit în teren, iar oaspeții au reușit să îndepărteze pericolul și să plece pe un contraatac finalizat cu un șut respins de Keylor Navas cu o paradă de efect.

VIDEO Bara lui Ramos și contraatacul lui Las Palmas

Min. 59: GOOOOL Las Palmas! Kevin Prince Boateng a făcut 3-1 după o ieșire hazardată a lui Keylor Navas. Lansat cu o pasă de 60 de metri, ghanezul l-a depășit în viteză pe Marcelo și a "ciupit" mingea pe lângă portarul Realului, apoi a trimis cu latul în poarta rămasă goală.

VIDEO Golul lui Boateng

Min. 56: GOOOOL Las Palmas! Viera a transformat cu emoții lovitura de la 11 metri. Keylor Navas a ghicit direcția șutului și a fost la un pas să blocheze penalty-ul, dar nu a reușit să devieze îndeajuns mingea cu piciorul și oaspeții au trecut în avantaj pentru prima dată în această seară.

VIDEO Acordarea penalty-ului și golul lui Viera

Min. 55: Penalty pentru Las Palmas! Sergio Ramos, căzut la pământ, a blocat un șut al unui adversar cu ambele mâini, iar arbitrul a arătat fără dubii punctul cu var și un cartonaș galben pentru căpitanul madrilenilor.

Min. 47:     Eliminare la Real Madrid! Gareth Bale a primit cartonașul roșu la o fază curioasă. Prima dată, a luat un cartonaș galben pentru că și-a faultat intenționat din spate. Apoi, după ce arbitrul a oprit jocul și i-a arătat cartonașul, l-a îmbrâncit violent pe același adversar și centralul i l-a arătat și pe cel roșu.

VIDEO Eliminarea lui Bale

Min. 46: Începutul reprizei secunde.

Min. 45+2: Pauză la Madrid, acolo unde Real și Las Palmas se află la egalitate, scor 1-1.

Min. 24: Emoții pe Santiago Bernabeu, acolo unde jocul e oprit pentru a permite intervenția medicilor pentru Bigas, care a căzut în propriul careu după o ciocnire cu un coechipier. Vizibil afectat de contactul dur, fundașul oaspeților nu a mai putut continua și a fost schimbat cu Aythami, două minute mai târziu.

VIDEO Accidentarea lui Bigas

Min. 11: Încă un gol nevalidat al Realului! Același Morata a marcat, dar din nou reușita nu s-a pus, tot din cauza unui ofsaid.

VIDEO Al doilea gol nevalidat al lui Morata

Min. 10: GOOOOL Las Palmas! Oaspeții au restabilit egalitatea aproape imediat, prin Tana, cu un șut violent din careu, la colțul scurt, fără speranțe pentru Keylor Navas.

VIDEO Golul lui Tana

Min. 8: GOOOOL Real Madrid! Isco a deschis scorul după ce a scăpat singur cu portarul la o fază în care adversarii au cerut ofsaid. Pasa decisivă i-a aparținut lui Kovacic, iar Isco a finalizat elegant, cu un șut pe lângă portarul Varas.

VIDEO Golul lui Isco

Min. 1: Gol nevalidat al lui Real Madrid! Alvaro Morata a înscris în secunda 30, din pasa lui Bale, dar golul nu a fost validat, din cauza unei poziții de ofsaid în care se afla atacantul gazdelor.

VIDEO Golul nevalidat al lui Morata

Min. 1: Fluier de start al meciului dintre Real Madrid și Las Palmas, din etapa a 25-a din La Liga.

ECHIPELE DE START

Real (4-3-3): Keylor Navas - Carvajal, Nacho, Ramos, Marcelo - Kroos, Kovacic, Isco - Bale, Morata, Cristiano Ronaldo;
Rezerve: Casilla - Asensio, Pepe, Modric, James Rodriguez, Lucas Vazquez, Benzema;
Antrenor: Zinedine Zidane;

Las Palmas (4-1-4-1): Varas - D. Simon, Lemos, Bigas, D. Castellano - Roque - Tana, Vicente, Viera, Jese - Boateng;
Rezerve: Lizoain - D. Garcia, Halilovic, Aythami, Mateo Garcia, Momo, Hernan Trujillo;
Antrenor: Miguel Angel Ramirez.


Liderul la zi din Spania, Real Madrid, simte amenințarea Barcelonei, care e la un punct în spatele său și joacă tot astăzi, cu două ore mai devreme. "Galacticii" primesc vizita lui Las Palmas, într-un meci cu începere de la ora 22:30, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și LIVE VIDEO&SCORE pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

În turul din septembrie 2016, Las Palmas a scos un egal în fața Realului (2-2 - VIDEO), care la acel moment bifa a doua remiză consecutivă.

Madrilenii vin după o victorie obținută cu greu în weekend: 3-2 pe terenul lui Villarreal (VIDEO), după un gol de 2-2 marcat dintr-un penalty contestat până și de Pique și un gol marcat pe final de Morata, intrat în repriza secundă.

De partea cealaltă, Las Palmas are o singură victorie (3-1 cu Valencia pe 30 ianuarie) în ultimele 7 meciuri oficiale și în runda precedentă a pierdut cu 0-1 acasă în fața lui Real Sociedad.

Echipele probabile la Real Madrid - Las Palmas:

Real (4-3-3): Keylor Navas - Carvajal, Nacho, Ramos, Marcelo - Kovacic, Isco, James - Bale, Morata, Cristiano Ronaldo;
Antrenor: Zinedine Zidane;

Las Palmas (4-5-1): Varas - Simon, Aythami, Bigas, Castellano - Mesa, Viera, Gomez, Tana, Boateng - Jese;
Antrenor: Miguel Angel Ramirez.

Real Madrid - Las Palmas se joacă miercuri, 1 martie, de la ora 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și LIVE VIDEO&SCORE pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Etichete: real madrid , video real , video real madrid - las palmas , video real madrid - las palmas digi sport , video real madrid - las palmas la liga , video real madrid - las palmas la liga digi sport , real - palmas


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz

La 56 de ani după ce un lăptar din Florida a fost ucis, cazul său a fost rezolvat, astfel fiind...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-15 at 19.44.56
Arpad Paszkany a divorțat și tocmai s-a afișat cu noua iubită, mai tânără cu 24 de ani

Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
MIAMI GARDENS, FLORIDA - MARCH 29: Serena Williams tries on daughters extra small Barbi Jacket in VIP suite with Demarri
UEFA a decis: o echipă de tradiție din Europa, suspendată 3 ani din toate competițiile europene!
Football - UEFA Champions League 2016/17 Group Stage Group G FC Porto v Leicester Estadio Do Dragao, Oporto, Portugal - 07 Dec 2016
"Cea mai frumoasă femeie din România": "Unele femei au anumită repulsie, vorbesc urât fără să mă cunoască!"
enache-lena7
Anunțul făcut de Dan Șucu, imediat după Rapid - Sepsi 0-1
sucu
Recomandările redacției
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FCSB, SUPERLIGA SUPERBET (24.07.2022)
Exclusiv Cristiano Bergodi e doar începutul! Dan Șucu anunță schimbări majore la Rapid: ”Președintele, chiar și acționarii”

Foto În plină criză la Rapid, George Copos a reapărut după multă vreme în spațiul public. Cum arată omul de afaceri, la 71 de ani
WhatsApp Image 2024-04-16 at 18.52.25-2
Marius Șumudică a rupt tăcerea, după demiterea lui Cristiano Bergodi de la Rapid
Exclusiv Câți bani primește Sepsi de la guvernul Ungariei
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (15.04.2024)
Citește și
Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid poate fi anunțat oficial după Barcelona - PSG!
”Jucătorul excepțional” remarcat de Pep Guardiola înainte de Manchester City - Real Madrid
Spain: REAL MADRID CF v MANCHERSTER CITY FC. CHAMPIONS LEAGUE 2023/2024. QUARTER-FINALS 1st LEG MATCH.
Cum încearcă familia să o împiedice pe Salma Hayek să pozeze în costum de baie. Imaginile sunt virale: „Îmbătrânești ca vinul!”
Cum încearcă familia să o împiedice pe Salma Hayek să pozeze în costum de baie. Imaginile sunt virale: „Îmbătrânești ca vinul!”
Comandantul CSA Steaua, declarație care va înfuria fanii din L2! Cei de la FCSB vor sărbători titlul 27 în această vară!
Comandantul CSA Steaua, declarație care va înfuria fanii din L2! Cei de la FCSB vor sărbători titlul 27 în această vară!
Marea trădare la Rapid: Cristiano Bergodi s-a simțit „vândut” de conducere, în frunte cu Daniel Niculae. Gestul lui Nico
Marea trădare la Rapid: Cristiano Bergodi s-a simțit „vândut” de conducere, în frunte cu Daniel Niculae. Gestul lui Nico
Viciul de care Salma Hayek nu poate scăpa. Cum a fost fotografiată actrița din „Desperado”
Viciul de care Salma Hayek nu poate scăpa. Cum a fost fotografiată actrița din „Desperado”
Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Atitudine războinică, fizic impecabil
Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Atitudine războinică, fizic impecabil
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Ce a pățit un italian care a cheltuit jumătate de milion de euro cu amanta româncă? Război la cuțite
Ce a pățit un italian care a cheltuit jumătate de milion de euro cu amanta româncă? Război la cuțite
Decolarea și aterizarea forțată a companiei de zbor cu stewardese și servicii neașteptate
Decolarea și aterizarea forțată a companiei de zbor cu stewardese și servicii neașteptate
Cine e ”ispita” cu care s-a afișat milionarul Arpad Paszkany, la puțin timp după divorț. Diferența de vârstă dintre cei doi FOTO
Cine e ”ispita” cu care s-a afișat milionarul Arpad Paszkany, la puțin timp după divorț. Diferența de vârstă dintre cei doi FOTO
Pep Guardiola, tranșant înainte de duelul de ”foc” cu Real Madrid: ”Ei cred că glumesc!”
Manchester, England, 16th April 2024. Josep Guardiola coach of Manchester City speaks at a press conference, PK, Pressek

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Atitudine războinică, fizic impecabil
Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Atitudine războinică, fizic impecabil
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”