• International Champions Cup: Chelsea - Bayern Munchen, marţi, 25.07, pe Digi Sport 1, de la ora 14:35
  • Liga 1, etapa a treia: Viitorul - Dinamo, duminică, 30.07, pe Digi Sport 1, de la ora 18:00

 

Sfârşitul acestei săptămâni este dominat de marele duel dintre Real Madrid şi FC Barcelona, care va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 19:15.

Înaintea duelului de pe Santiago Bernabeu, catalanii au un avans de trei puncte în fruntea clasamentului din La Liga, astfel că echipa lui Rafa Benitez nu-şi permite paşi greşiţi, pentru a nu permite marii rivale să se desprindă.

Marea speranţă a madrilenilor este Cristiano Ronaldo, al treilea cel mai bun marcator din El Clasico, la egalitate cu Raul Gonzalez, retras din activitate la sfârşitul săptămânii trecute.

Portughezul a înscris de 15 ori împotriva Barcelonei, în toate competiţiile, 7 dintre goluri venind în La Liga. Triplul câştigător al Balonului de Aur a punctat de alte cinci ori în Cupa Spaniei şi în trei ocazii în Supercupa Spaniei.

Înaintea confruntării de sâmbătă, Real Madrid a realizat o compilaţie cu toate cele 15 goluri reuşite de Ronaldo în duelurile cu formaţia blaugrana.

Lusitanul este primul jucător din istorie care a marcat în 6 El Clasico consecutive. Cu toate acestea, golgheterul absolut al meciurilor dintre Real Madrid şi Barcelona este Lionel Messi (21 de goluri - 14 în La Liga, 5 în Supercupa Spaniei, 2 în Europa).

VIDEO: Cele 15 goluri marcate de Cristiano Ronaldo în El Clasico

Real Madrid - Barcelona se joacă pe 21 noiembrie, de la ora 19:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.