• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Sfârşitul acestei săptămâni este dominat de marele duel dintre Real Madrid şi FC Barcelona, care va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 19:15.

Înaintea duelului de pe Santiago Bernabeu, catalanii au un avans de trei puncte în fruntea clasamentului din La Liga, astfel că echipa lui Rafa Benitez nu-şi permite paşi greşiţi, pentru a nu permite marii rivale să se desprindă.

Marea speranţă a madrilenilor este Cristiano Ronaldo, al treilea cel mai bun marcator din El Clasico, la egalitate cu Raul Gonzalez, retras din activitate la sfârşitul săptămânii trecute.

Portughezul a înscris de 15 ori împotriva Barcelonei, în toate competiţiile, 7 dintre goluri venind în La Liga. Triplul câştigător al Balonului de Aur a punctat de alte cinci ori în Cupa Spaniei şi în trei ocazii în Supercupa Spaniei.

Înaintea confruntării de sâmbătă, Real Madrid a realizat o compilaţie cu toate cele 15 goluri reuşite de Ronaldo în duelurile cu formaţia blaugrana.

Lusitanul este primul jucător din istorie care a marcat în 6 El Clasico consecutive. Cu toate acestea, golgheterul absolut al meciurilor dintre Real Madrid şi Barcelona este Lionel Messi (21 de goluri - 14 în La Liga, 5 în Supercupa Spaniei, 2 în Europa).

VIDEO: Cele 15 goluri marcate de Cristiano Ronaldo în El Clasico

Real Madrid - Barcelona se joacă pe 21 noiembrie, de la ora 19:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.