• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Zinedine Zidane se pregătește pentru debutul pe banca Realului, care se va produce sâmbătă seara, chiar pe Santiago Bernabeu. Francezul i-a pus serios la treabă pe jucători și încearcă să schimbe cât mai repede fața jocului, care nu a adus rezultatele așteptate, cu Rafa Benitez pe bancă.

Un clip postat de cei de la AS demonstrează faptul că Real încearcă să-și schimbe stilul de joc, într-unul mai spectaculos, bazat pe posesie, după modeul pe care Pep Guardiola l-a implementat la Barcelona, iar apoi în prima perioadă de la Bayern Munchen.

La unul dintre antrenamente, cei de la Real au făcut un exercițiu de posesie, iar acesta a ieșit perfect, circulația balonului fiind una excelentă, chiar și în condițiile unor execuții pretențioase ale vedetelor lui Zidane.

Real - La Coruna este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 21:30. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!