• Liga 1, play-out, etapa a 13-a: CSM Iaşi-Voluntari (miercuri, 31.05, ora 21:00)
  • Handbal masculin - Champions League Final 4: Veszprem - PSG (Digi Sport 1, sâmbătă, 03.06, ora 16:15) şi Vardar - Barcelona (DigiSport 1, sâmbătă, 03.06, ora 19:00)

Zinedine Zidane se pregătește pentru debutul pe banca Realului, care se va produce sâmbătă seara, chiar pe Santiago Bernabeu. Francezul i-a pus serios la treabă pe jucători și încearcă să schimbe cât mai repede fața jocului, care nu a adus rezultatele așteptate, cu Rafa Benitez pe bancă.

Un clip postat de cei de la AS demonstrează faptul că Real încearcă să-și schimbe stilul de joc, într-unul mai spectaculos, bazat pe posesie, după modeul pe care Pep Guardiola l-a implementat la Barcelona, iar apoi în prima perioadă de la Bayern Munchen.

La unul dintre antrenamente, cei de la Real au făcut un exercițiu de posesie, iar acesta a ieșit perfect, circulația balonului fiind una excelentă, chiar și în condițiile unor execuții pretențioase ale vedetelor lui Zidane.

Real - La Coruna este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 21:30. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!