• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO Atletico Madrid - Sevilla 0-0. Formația pregătită de Unai Emery a scos o remiză pe Vicente Calderon, dar protagonistul partidei nu a fost niciunul dintre jucătorii andaluzi, ci tehnicianul echipei pe la care a trecut și românul Raul Rusescu.

Temperament vulcanic, tehnicianul spaniol s-a enervat destul de tare în momentul în care Vitolo a văzut al doilea cartonș galben și automat pe cel roșu. A protestat vehement la decizia arbitrului și a fost eliminat după ce asistentul de pe acea parte i-a atras atenția centralului auzind vorbele lui Emerey.

Până aici, nimic surprinzător. Numai că în loc să meargă la vestiare sau în tribune, Emery a profitat de un moment de neatenție al oficialilor și s-a întors lângă banca de rezerve. Flancat de doi unul din secunzi și de doi jucători, tehnicianul andaluzilor a urmărit liniștit meciul care în cele din urmă s-a terminat la egalitate.

Momentul a fost totuși surprins de camerele televiziunilor din Spania, iar jurnaliștii iberici au făcut mai multe glume pe seama lui Emery. Din păcate pentru andaluzi, tehnicianul de 44 de ani riscă acum o suspendare serioasă.