• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Real Madrid a făcut o demonstraţie de forţă la Sevilla. "Galacticii" au învins Betis cu 6-1 şi se menţin la egalitate de puncte cu liderul Atletico.

Elevii lui Zidane au avut nevoie de doar patru minute să deschidă scorul, prin Varane. Un alt francez, Benzema, a majorat diferenţa, cu al treilea său gol stagional.

Marcelo şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. Chiar înaintea pauzei, oaspeţii au reuşit o acţiune de contraatac fabuloasă, prin care a făcut şah-mat echipa adversă. Isco a fost cel care a finalizat pentru 4-0.

În partea secundă, Betis a marcat golul de onoare, prin Cejudo. La poarta cealaltă, madrilenii au continuat să fie periculoşi, iar Isco a refăcut diferenţa de patru goluri cu o execuţie magistrală.

Ronaldo a stabilit scorul final, după o pătrundere impetuoasă, iar Real reuşeşte să marcheze în premieră de şase ori în deplasare în mandatul lui Zidane.


LIVE SCORE&VIDEO

Min. 90 - FINAL DE MECI! Real Madrid s-a impus cu 6-1 şi este la egalitate cu rivala Atletico în fruntea clasamentului din La Liga

Min 78 GOOOOOL, 6-1 Real Madrid! Cristiano Ronaldo şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, la capătul unei curse impetuoase

Min 62 GOOOOOL, 5-1 Real Madrid! Isco reuşeşte dubla, cu un şut superb la colţul lung, aproape de vinclu

Min 56 GOOOOL Betis! După o greşeală a lui Pepe, Cejudo reduce din diferenţă.

Min 45 Gol ca pe play-station al Realului, după un contra-atac şcoală. Isco este la finalizare, într-o fază în care Pepe a fost extrem de altruist.

Min 32 - GOOOOL pentru Real Madrid, 3-0. Şutul lui Benzema e deviat, iar mingea ajunge la Marcelo, care, din interiorul careului, nu poate rata. 

Min 31 - GOOOOL Real Madrid, 2-0 pentru gruparea blanco. Benzema l-a învins pe goalkeeper-ul advers cu un şut la colţul scurt, după o pasă decisivă marca "Kroos".

Min. 4 - GOOOOOL, 1-0 Real Madrid! Echipa lui Zidane a deschis rapid scorul, prin Varane, care a înscris din pasa lui Toni Kroos

Min. 1 - A început meciul. 

ECHIPELE DE START

Betis: Adan - Piccini, Mandi, Pezzella, Durmisi - Petros, Jonas Martin, Brasanac, Joaquin - Alegria, Ruben Castro

Antrenor: Gustavo Poyet

Real Madrid: Keylor Navas - Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo - Kovacic, Kroos, Isco - Bale, Benzema, Ronaldo

Antrenor: Zinedine Zidane