• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Valencia a făcut scor cu Malaga, echipă rămasă fără punct după primele cinci runde din La Liga. Simone Zaza a reuşit un hat-trick în victoria "liliecilor", scor 5-0.

Valencia a dat recital pe Mestalla în faţa ultimei clasate, Malaga. Gazdele au deschis scorul prin Mina, care a stabilit scorul primei reprize din centrarea lui Soler de pe partea dreaptă.

După pauză, Simone Zaza a reuşit un hat-trick perfect în numai opt minute. Atacantul italian a înscris prima oară din centrarea aceluiaşi Soler, apoi a mărit diferenţa de scor cu o lovitură puternică de cap. Zaza a dus scorul la 4-0 şi a fost aplaudat la scenă deschisă atunci când a fost înlocuit, patru minute mai târziu (minutul 67).

Rodrigo a stabilit scorul final al întâlnirii de pe Mestalla, 5-0 pentru echipa lui Marcelino. Malaga a rămas fără punct după cinci etape în care a înscris un singur gol şi a încasat unsprezece. De partea cealaltă, Valencia este încă neînvinsă în La Liga: are două victorii şi trei remize.

A fost pentru prima oară în carieră, când Zaza reuşeşte un hat-trick

Rezumatul meciului