• International Champions Cup: Bayern Munchen - Inter, joi, 27.07, ora 14.35, în direct la Digi Sport 1
  • Preliminarii Europa League: Craiova - Milan, joi, 27.07, ora 21:00, în direct pe Digi Sport 1 

Valencia şi Rayo Vallecano au remizat pe Mestalla şi îşi continuă seceta – niciuna nu a înregistrat o victorie în campionat din noiembrie 2015.

Madrilenii au avut prima ocazie a partidei după doar cinci minute – Miku a trimis în bară din centrarea lui Jozabed. Zece minute mai târziu, Rayo a reuşit deschiderea scorului la capătul unei excelente faze colective – Jozabed a finalizat cu un şut fără speranţe pentru Matt Ryan.

Oaspeţii îşi puteau dubla avantajul în startul reprizei secunde, când Ryan a refuzat de trei ori golul la şuturi consecutive. Valencia a egalat la următorul său atac – Negredo a marcat unul dintre golurile sezonului, cu un şut de la 45 de metri.

Gazdele au trecut pe lângă golul de 2-1 la pătrunderea lui Rodrigo, al cărui şut a fost blocat de Juan Carlos. A marcat în schimb Rayo, care a revenit în avantaj graţie golului reuşit de Diego Llorente.

Introdus în repriza secundă, Alcacer s-a strecurat prin spatele defensivei madrilene şi l-a învins pe Juan Carlos, însă golul a fost anulat pentru un ofsaid inexistent. Spaniolul s-a revanşat câteva minute mai târziu, când a semnat golul egalizator din centrarea lui Bakkali.

Echipele:

Valencia (4-1-4-1): Ryan - Barragan (Bakkali 82), Mustafi, Aderlan, Cancelo - Parejo - Rodrigo, Danilo, Gomes, Mina (Piatti 61) - Negredo (Paco 65)

Antrenor: G. Neville

Rayo Vallecano (4-2-3-1): Carlos - Quini, Ze Castro, Tito, Martinez - Trashorras, Llorente - Embarba (Bangoura 34), Jozabed (Baena 85), Hernandez - Miku (Manucho 69)

Antrenor: P. Jemez